Eten & Drinken

Catering dagtochten l Catering weekendtochten l Catering Midweek & Weekarrangementen l Cateringlijst

Catering dagtochten

Dagtocht arrangement I  € 24,50
– Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek
– Lunch met diverse belegde broodsoorten met diverse soorten vleeswaar, kaas, soep en onbeperkt koffie/thee en melk
– Worst, kaas en nootjes en als afsluiting haring met korenwijn

Dagtocht arrangement II € 35,00
– Ontvangst met prosecco en canapés met Franse brie, Hollandse kaassoorten, rosbief, gerookte zalm en rollade
– Lunch met maaltijdsoep van het seizoen en vers stokbrood. Onbeperkt koffie/thee en melk
– Koffie en thee met Friese oranjekoek

Dagtocht arrangement III € 40,00
– Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak
– Lunch met diverse hard en zacht belegde broodjes (3 broodjes p.p.) met diverse soorten vleeswaar, kaas, soep, salade, saté en vers fruit. Onbeperkt koffie/thee en melk
– Blokjes kaas/worst, haring op roggebrood en toastjes met gerookte zalm en parmaham en een kleine warme snack

Dagtocht drankenarrangementen
– Hollandse bar € 22,50
– Hollandse bar met champagne ontvangst (méthode traditionelle) € 24,50
– Hollandse bar uitgebreid met gedistilleerd € 27,50

Keuzearrangementen
Wij bieden u naast bovenstaande arrangementen ook de mogelijkheid een eigen arrangement samen te stellen. Wanneer de tijd van uw dagtocht afwijkt is een aanvulling met een dinerbuffet bijvoorbeeld denkbaar.

Ontvangst
– Koffie/thee ( 2x) met kruidkoek € 3,75
– Koffie/thee (2x) met oranjekoek € 4,00
– Koffie/thee (2x) met appelgebak met slagroom € 4,75
– Haring met korenwijn € 4,75
– Ontvangst met champagne (méthode traditionnelle) € 3,50

Lunch I € 5,95
– Stevige goulaschsoep met brood
Lunch II € 7,50
– Goed gevulde Friese erwtensoep met rookworst, roggebrood en spek
Lunch III € 12,25
– Soep van de dag,
– Hard en zacht belegde broodjes (3 broodjes p.p.) met diverse soorten
vleeswaar, kaas, salade
– Vers fruit
Lunch IV € 15,95
– Soep van de dag
– Assortiment luxe broodjes (3 broodjes p.p.) met diverse soorten
vleeswaar en kaas, één soort vis, een salade
– Vers fruit

Alle lunches worden geserveerd met koffie/thee en melk

Borrelgarnituren
– Blokjes oude en jonge kaas, stukjes worst en gemengde nootjes € 3,50
(5 garnituurtjes p.p.)
– Haring met uitjes € 4,00
– Luxe borrelgarnituur met roggesnack belegd met haring, canapés belegd € 7,00
met gerookte zalm, cervelaatworst met augurk, stokbroodjes met kruidenboter
en gehaktballetjes in pikante saus ( 5 garnituurtjes p.p.)
– Tapasgarnituur met bijv. canapés met belegd met pikante kaas en zalm, € 11,00
ciabatta met tapenades en kruidenboter, olijven, ansjovisspiesjes, tomaatjes
met tonijnsalade, kipvleugeltjes, tortillachips met salsasaus (5 garnituurtjes p.p.)

Welkomstsouper € 22,50
– Vleesplank met diverse soorten vlees en paté of
– Visplank met diverse soorten verse en gerookte vis (bijv. garnalen, paling
haring, zalm, etc.)
– Soep
– Saté van varkenshaas
– Stokbrood en kruidenboter

Buffetten
1. Buffet Paranzella: minestronesoep, antipasta van verschillende groeten (courgette, champignons, aubergine, paprika), pastasalade, verschillende kaassoorten, pasta met ham-kaassaus, ciabatta en kruidenboter en als dessert vanillepudding met slagroom
Prijs p.p. € 23,50

2. Buffet Kogge: meloen met ham, Varkensmedaillons met bacon omwikkeld, rozemarijnaardappelen met Sour Creme, verse seizoengroenten, verse seizoensalade met dressing en als dessert citroen-roomkwark
Prijs p.p. € 23,50

3. Buffet Galjoen: afhankelijk van de weersomstandigheden. Verschillende salades van het seizoen. Vleessoorten (4 stukjes vlees per persoon): gemarineerd varkensfilet, gemarineerde kipsaté, barbecueworst, spareribs, 3 verschillende sausen, tapenade, kruidenboter en stokbrood
Prijs p.p. € 25,00

4. Buffet Kraak: Sandwiches belegd met gerookte zalm, haring, gerookte paling, kipfilet, Friese metworst en rauwe en gerookte ham; kleine gehaktballetjes; verschillende salades: scheepjes meloen met parmaham, verschillende kaassoorten, ovenvers stokbrood met kruidenboter, Tiramisu
Prijs p.p. € 27,50

5. Buffet Craweel (vegetarisch): Tomaten-citroengrassoep geserveerd met volkoren stokbrood; salade van jonge spinazie met chili-olijfolie-vinaigrette, pijnboompitten en parmesaanse kaas; groenten-curry met wilde rijst en kokos; warme crêpe met kersenragout
Prijs p.p. € 30,00

6. Buffet Schoener: Lemster vissoep, gerookte visspecialiteiten, tonijnsalade, garnalensalade, fetasalade; rundersteak met tijm en rozemarijn, aardappelen, warme groenten; dessert ‘van het schip’
Prijs p.p. € 35,00

 

Catering weekendtochten IJsselmeer

Welkomstsouper € 22,50
– Vleesplank met diverse soorten vlees en paté of
– Visplank met diverse soorten verse en gerookte vis (bijv. garnalen, paling, haring, zalm, etc.)
– Soep
– Saté van varkenshaas
– Stokbrood en kruidenboter

Ontbijt € 10,50
– Diverse broodjes en broodsoorten
– Gekookt ei
– Verschillende worst- en kaassoorten
– Zoet broodbeleg
– Yoghurt en muesli
– Koffie, thee, jus d’orange en melk

Weekendarrangement Klipper (volpension) € 85,00
Vrijdag: Ontvangst met schippersbitter en haring
Zaterdag: Ontbijtbuffet met koffie/thee en jus d’orange
Lunch met diverse broodsoorten, divers beleg (kaas en vleeswaren) en soep. Koffie/thee en melk inclusief.
Koffie/thee met appelgebak
Diner met warme maaltijd en dessert (keuze van de kok)
Zondag: Ontbijtbuffet met koffie/thee en jus d’orange
Lunch met diverse broodsoorten, divers beleg (kaas en vleeswaren) en een warme snack. Koffie/thee en melk inclusief.
Voor het uitschepen soep met stokbrood

Weekendarrangement Tjalk (halfpension) € 72,50
Vrijdag: Ontvangst met schippersbitter en haring
Zaterdag: Ontbijtbuffet met diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, ei, zoetwaren
en fruit. Inclusief koffie/thee en jus d’orange
Uitgebreide lunch met diverse broodsoorten, diverse broodbeleg, huzaren- en vissalade, soep en fruit. Inclusief koffie/thee en melk
Koffie/thee met gesorteerd gebak
Zondag: Ontbijtbuffet met diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, ei, zoetwaren en fruit. Inclusief koffie/thee en jus d’orange
Uitgebreide lunch met diverse broodsoorten, diverse broodbeleg, huzaren- en vissalade, warme snack en fruit. Inclusief koffie/thee en melk
Voor het uitschepen soep met stokbrood

Dit arrangement kan uitgebreid worden met een buffet. Dit buffet is niet bij de prijs inbegrepen en komt bovenop de arrangementprijs.

 

Midweek- en weekarrangementen

Arrangement Eenmaster Prijs p.p.p.d. € 34,50
– Menu wordt bepaald door de kok. Inbegrepen zijn 3 maaltijden per dag en koffie en thee.
Bovendien biedt u een helpende hand bij het voorbereiden van de maaltijd, het indekken
en afruimen van de tafels en bij het afwassen.
Arrangement Tweemaster Prijs p.p.p.d. € 55,00
– Menu wordt door de kok bepaald. Inbegrepen zijn 3 maaltijden per dag en koffie en thee.
Inclusief volledige verzorging
Arrangement Bezaan (halfpension) Prijs p.p.p.d. € 27,50
– Volledige verzorging met ontbijtbuffet met koffie/thee en jus d’orange. Lunch met soep en
belegde broodjes met verschillende vleeswaren en kaas, koffie/thee en melk.
Midweek Jeugdarrangement Prijs p.p: € 68,00
– Ontbijtbuffet
– Lunch
– Diner met warme maaltijd en dessert (keuze van de kok)
Dit arrangement is speciaal voor vijf dagen voor jeugdgroepen. Er wordt van de groep verwacht dat er meegeholpen wordt met het voorbereiden van de maaltijden, het indekken en afruimen van de tafels en de afwas.
Voor dit arrangement berekenen wij eenmalig € 500,00 voor kokskosten.
Minimum aantal personen: 15

Cateringlijst IJsselmeer

– Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit onze cateringlijst, houdt u dan in uw achterhoofd dater ook servicekosten worden gerekend. Deze kosten worden gemaakt voor het catering
personeel aan boord, het vervoer van de catering, de bereiding en het schoonmaken van de
keuken. Hierin brengen wij volgend onderscheid aan:
Servicekosten per dag
– Dagtocht € 135,00
– Buffet € 75,00
– Volpension € 200,00

– Het personenaantal kan nog gewijzigd worden tot 10 dagen voor afvaart. Bij wijzigingen binnen 10 dagen wordt het volle bedrag in rekening gebracht.

– Uw catering bestelling dient 20 werkdagen voor afvaart bij ons bekend te zijn.

– Om organisatorische redenen is een deelcatering niet mogelijk. U kunt dus niet een gedeelte van de catering van het schip afnemen en het andere deel zelf meebrengen.

– We verzoeken u dieetwensen en levensmiddelallergieën direct bij uw bestelling aan ons door te geven. Onze cateringmedewerkers zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Eventuele meerkosten worden direct bij bestelling aan u meegedeeld.

– Op bepaalde schepen gaat de catering ten koste van één hut.

– Alle prijzen zijn exclusief drankjes, tenzij anders vermeld.

– Alle prijzen zijn inclusief BTW.